انواع برنج

معرفی کامل و تخصصی برنج طارم دم سیاه

طارم بیش از 10 گونه ی مختلف دارد از جمله

طارم هاشمی، طارم عطری، طارم صدری، طارم دم‌سیاه، طارم سنگی، طارم محلی، طارم دیلمانی، طارم اهلمی، طارم رشتی، موسی‌طارم، طارم امیری، طارم کشت دوم و طارم روشن.

طارم دم‌سیاه از مشهورترین و مرغوب‌ترین انواع برنج طارمِ گیلان است شباهت زیادی به طارم هاشمی دارد و بعد از پخت هم کیفیتش را حفظ می‌کند.

انتخاب نام دم‌سیاه به خاطر شلتوک(شالی) بلند و سیاه آن است. طارم دم‌سیاه کم محصول است و به همین خاطر قیمت نسبتا بالایی دارد.

در استان گلستان طارم دم‌سیاه در کنار فجر و ندا بیشترین محبوبیت را بین کشاورزان دارد.

خصوصیات ظاهری:

رنگ: سفید

اندازه:

طول: بین 65 میلیمتر تا 85 میلیمتر

عرض: بین 10 تا 12 میلیمتر

مزایای برنج طارم دم سیاه:

عطر و طعم برنج طارم دم سیاه نسبت به دیگر برنج های ایرانی و خارجی به مقدار قابل توجهی بیشتر است همچنین  پخت بسیار خوبی دارد.

استفاده در آشپزی:

برنج دم سیاه را میتوان به تمام روش های مرسوم در آشپزی اعم از آبکشی(دم کردن)، کته، پلوپز و حتی ماکروفر پخت.

همچنین این برنج را میتوان در تمام غذاهای ایرانی استفاده کرد.

ارزش غذایی:

در 45 گرم که تقریبا برابر است با سه قاشق غذاخوری:

انرژی: 165 کیلوکالری

قند: 0.68 گرم

چربی: 0.59 گرم

نمک: 0.00 گرم

اسیدهای چرب ترانس 0.00 گرم

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *